NVLF
lid van
NVLF


Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie


Hanen cursus

Nieuw: Hanen ouder training

Onlangs ben ik Hanen – gecertificeerd logopediste. Met de videocamera, coach en begeleid ik ouders bij het stimuleren van de taalontwikkeling van hun kind, zowel in individuele behandelingen als ook in het Hanen-ouder-programma. De Hanen cursus (‘Praten doe je met zijn tweeën’) is voor ouders van kinderen (0-5 jaar oud) waar de taalverwerving vertraagd is. Logopedie en de Hanen ouder cursus wordt 100 % vergoed door de zorgverzekeraar. De volgende Hanen ouder cursus start in het najaar 2014.

Voor meer informatie schrijf je nu in!


 • Logopedie


  Een Logopedist houdt zich bezig met allerlei stoornissen op het gebied van communicatie. Goed communiceren is onder andere...

  lees meer...
 • Waarom meten?


  Vestibulum bibendum semper neque eget accumsan. Morbi mattis placerat arcu, nec elementum nisi semper at. Etiam odio purus.

  lees meer...
 • Huisbezoek


  De Spraakboom behandelt patiënten aan huis, zodat mensen die slecht ter been zijn niet moeilijk hoeven te doen om een behandeling te krijgen.

  lees meer...
 • Nieuw


  Onlangs ben ik Hanen – gecertificeerd logopediste. Met de videocamera, coach en begeleid ik ouders bij het stimuleren van de taalontwikkeling...

  lees meer...
Powered by Quintera

Kwaliteiteitsregister Paramedici